Lusseturf 2017

I år är det jubileumsår och 5:e året i rad som vi arrangerar den gemytliga turftävlingen i Västerås skogar. I år med ny zonläggare och fler zoner än tidigare! Tävlingen pågår i två timmar. Under dessa två timmar ska du till fots ta så många av de speciella zonerna med jultema. Den som har flest poäng när klockan slår 13 blir vinnare! Alla som deltar får eventmedaljen.

När? Söndagen den  10 december klockan 11-13

Var? Västerås. Samling från klockan 10 vid Orientalen, Önstavägen 1 i Västerås. Klockan 10.30 är det en kort genomgång innan deltagarna får sprida sig i området. https://goo.gl/maps/6eyqq5V6TxP2

Startavgift? Gratis för alla att delta! Men till dem som betalar anmälningsavgift bjuds det på glögg, lussebullar och pepparkakor. Samt att du får vara med och dela på priser från prisbordet! Föranmälan kostar 50 kr. Har du inte gjort någon föranmälan kostar det 70 kr att anmäla dig på plats under eventdagen. Medlemmar i Föreningen Turf Västmanland (uTurf) betalar 20 kr för föranmälan och 40 kr vid anmälan på eventdagen (bli medlem här). Pengarna från anmälningsavgiften täcker de utgifter vi har för att skapa eventet. Eventuellt överskott går till Föreningen Turf Västmanlands eventkassa och används för att anordna event i föreningens regi. Sista dag för föranmälan är den 9:e december.

Anmälningserbjudande: Föranmälan med köp av t-shirt är inte längre möjlig.

Hur? Efter målgång blir det prisutdelning och glögg för de som har betalat startavgift. Pristagarna (som betalat) får välja fritt från prisbordet i turordning, så länge priserna räcker.

Tänk på! Ta på dig ett par rejäla skor och varma kläder, för precis som vanligt sker Lusseturf till fots!

OBS! Ingen försäljning av mat och dryck kommer att ske. Tillgång till vatten finns dock i lokalen och granne ligger restaurang Stugan som har pizza, hamburgare, sallad, libanesiska rätter och smörgåsar.

I lokalen finns tillgång till toaletter, omklädningsrum, dusch och bastu.

Anmälan Sker i formuläret här på sidan. Du som vill köpa en t-shirt skall göra din anmälan senast 20:e november. Men det går bra att anmäla sig fram till den 9:e december om du inte vill ha någon t-shirt. Inbetalning sker till Swish 123 499 72 43 eller Bankgiro 376-7233.  Ordinarie anmälningsavgift 50:-, medlemmar i Turf Västmanland (uTurf) 20:-  Om inbetalningen inte kommer inkommer senast 5 dagar från anmälan kommer du att få påminnelse via e-post.

Ta sig till eventet med kommunala färdmedel: För er som kommer med tåg till Västerås, så går det flera bussar som stannar i närheten av startplatsen. Från hållplats C vid stationen tar ni någon av följande bussar: Linje 2 mot Norra Gryta och hoppar av vid hållplats Illervägen. Linje 6 mot Rönnby och hoppar av vid hållplats Åshagen. Man kan köpa biljett ombord på bussarna eller via VLs-app. Vid stationen finns också biljettautomat och Pressbyrån inne på stationen säljer biljetter.