Medlemsshoppen

Som medlem kan du beställa vår officiella medlems-merch! En t-shirt och multiplagg (”buff”). Båda kommer i en begränsad upplaga på 50 st per plagg. Vi reserverar oss för snabb slutförsäljning och begränsad tillgång på storlekar.

Nya merchprylar är framtagna. Mössa och ny buff. Dessa går att köpa på våra event, snar kommer de även upp på hemsidan och möjlighet att få det levererat på turfträffarna. 

T-shirt: Slutsåld
100% bomull från kvalitetsmärket Fruit of the Loom. Finns i modellerna dam och herr i storlekarna S-XXXL. Storleksguide: DamHerr. Dammodellen kan upplevas lite trång.

Multiplagg: 130:-
Multiplagget levereras i en storlek 25×50 cm, utan sömmar. Plagget kan bäras som mössa, eller runt handleden. Vik den dubbel för att se de två olika bakgrundsfärger.


Alla priser är inklusive moms.

Ca. 2-4 veckors leveranstid. Utdelning sker vid de olika medlemssammankomsterna och vid månadens turf-träff. Meddela i förväg att du vill ha ditt/dina plagg för att säkerställa att leveransen kan ske. Det går också bra att komma överens om leverans på annat sätt.  Svara då med önskemålet i svarsmailet du får vid beställningen. Det går även bra att få det hemskickat mot en porto- och packkostnad av 50:-