Föreningen

 

Om föreningen och Turf i allmänhet 

Turf Västmanland (även kallat uTurf) finns till för att stödja Turfspelare lokalt i Västmanland. Det sker genom att arrangera träffar och tävlingar inom ramen för Turfspelandet. Föreningen är ideell och har inget vinstsyfte. Vi bildades i maj 2017 och hoppas på att bli många medlemmar som tillsammans skapar möjlighet att anordna fler gemensamma aktiviteter, vinster och bättre förutsättningar för Turf i Västmanland. 

Turf är ett GPS baserat spel i form av en app. Det utövas vanligtvis 24/7 och går ut på att “paxa” geografiska platser från andra spelare. Platserna är utmärkta på karta och kallas zoner. Du måste fysiskt ta dig till platserna (zonerna) för att kunna ta dem (paxa). När du har tagit zonen får du poäng för att du tog den (TP) men också poäng under tiden den är din (PPH). Hur man tävlar i Turf är individuellt. Det enklaste sättet är att klättra på topplistan (poäng). Du kan även tävla mot andra i seriespel, individuella utmaningar eller sätta upp ett individuellt mål (tex ta en av alla “medaljer” som finns i spelet.

Det finns mycket mer att säga men först ska du ladda hem appen (Android eller iPhone) samt kolla in Turfs officiella hemsida turfgame.com om du vill lära dig mer! 

Avslutningsvis vill vi påpeka att Turf är för alla, unga som gamla, fysiskt tränade som soffpotatisar. Behöver du hjälp så fråga i chatten i appen. Turfare är alltid hjälpsamma.

Föreningsstadgar 

Bli medlem i Turf Västmanland (uTurf)?

Det viktigaste skälet till att bli medlem är att du stödjer Turf lokalt. Med ditt stöd kan vi anordna fler event, flera och bättre träffar, sprida Turf lokalt och helt enkelt få fler att upptäcka Turf. Vi har kul ihop!

Några ytterligare fördelar med att bli medlem i Turf Västmanland (uTurf): 

  • Du får rabatt på deltagaravgiften eller delta gratis på event anordnade av Turf Västmanland.
  • Du får ställa upp i event som är slutna, enbart för medlemmar.
  • Medlemsförmåner där du bl.a. kan köpa olika typer av prylar framtagna enbart för medlemmar. T-shirt, buff, mössa, reflexer och liknande.

Styrelsen i föreningen jobbar för att så mycket som möjligt av medlemsavgifterna skall gå tillbaks till medlemmarna, därför hoppas vi i framtiden också kunna bjuda på fler överraskningar då kassan gör det möjligt!

BLI MEDLEM NU!