Medlemsansökan

 

Bli medlem / förnya medlemsskap

Börja med att fylla i formuläret nedan och betala sedan in den årliga medlemsavgiften på 100:- för vuxna över 18 år och 20:- för barn under 18 år. Medlemskapet gäller för innevarande år. Blir du medlem i december så gäller det även för efterföljande år.

Inbetalning sker till Swish 123 499 72 43 eller Bankgiro 376-7233. Du kan också bli medlem vid någon av våra träffar, kontakta då någon i styrelsen så fixar vi detta på plats.

Ange namn och turfalias i betalningen. Så kan vi lättare stämma av att inbetalningen är gjord. Vi vill ha inbetalningen senast 5 dagar efter det du gjort anmälan via formuläret. För att kunna stämma av och skicka ut medlemsuppgifter och verifikationsmail till dig. Har inte inbetalning skett efter 5 dagar, ser vi det som att du inte längre är intresserad av att bli medlem.

Läs mer om hur Föreningen Turf Västmanland behandlar dina personuppgifter.

Dataskyddsförordningen GDPR trädde i kraft den 25:e Maj 2018.

För dig som medlem innebär detta att vi måste ha ditt godkännande att lagra dina personuppgifter. Utan ditt medgivande har vi inte möjlighet att kunna erbjuda dig medlemskap. Du kan närsomhelst välja att bli borttagen ut våra register. Uppgifterna vi sparar är Turfalias, Namn, Epostadress samt postadress.

Vi spar uppgifterna till vårt medlemsregister så att vi kan kontakta dig kring föreningens verksamhet. Vi kan komma att dela dina uppgifter med riksförbund, försäkringsbolag och anslagsgivande myndigheter.

Vi spar uppgifterna så länge du väljer att vara medlem.

Föreningens policy är inte att dela eller publicera dina uppgifter i sin helhet. Men vid tex. tävlingar eller anmälningar behåller vi rätten att publicera sk. turfalias och hemmaort.

Styrelsen har ansvaret att se till att lagen efterföljs samt att personuppgifterna inte delas med obehöriga.


Spar tid!
Scanna in koden med Swish-appen så är både nummer och avgift redan inskrivna.