Kära medlem!
Följande information har idag, 31 mars 2020, skickats ut via mejl till medlemmar i vårt medlemsregister. Har du inte förnyat ditt medlemskap för 2020 ber vi dig göra det omgående för att stanna kvar som medlem. Medlemseventet är det första i en serie över sommarsäsongen. Det ryktas om att det kan komma upp en topplista för hela serien av event, här på webben.

Hej Medlem!
Söndagen den 26 april kommer vi köra ett medlemsevent med utgångpunkt i området kring Anundshög. Det är ett slutet, privat event och kommer bara synas i appen om du är registrerad på eventet. Är du medlem, dvs betalat din medlemsavgift för 2020, så behöver du inte anmäla dig. Det ordnar vi åt dig. Är du inte medlem? Bli det! Info på www.uturf.se

På grund av Covid-19 kommer vi inte samlas fysiskt, vare sig innan eller efter eventet. Det kommer att skapas informativa videoklipp som ersätter samlingarna.

Pris kommer att delas ut till den som kommer först på poäng och till den som tar alla zonerna. Är det fler som tar precis alla zoner sker lottning.

Val av färdmedel är valfritt men välj med förnuft och tänk på att vissa delar av naturen kring Anundshög är känslig, framförallt för slitage. Alla normalt rådande trafikregler gäller alltid.

Tid och det exakta spelområdet ser du på www.turfgame.com/event. Det går bra att svara på detta mail om du har frågor eller funderingar kring eventet.

Med vänlig hälsning

Ordförande i Turf Västmanland