Vinnaren av medlemseventet i april, RestlessSwen, har fått välja plats för maj månads medlemsevent. Som ni medlemmar kan se i appen så verkar det bli på Björnön. Eventet blir ett så kallat fotevent, dvs inga cyklar eller andra fortskaffningsmedel är tillåtna, låt dina fötter göra jobbet!

Söndagen den 24 maj, klockan 14-16.

Eventet är endast för medlemmar och alla medlemmar vid dags dato är föranmälda. Ser du eventet i appen, under kalenderikonen, så är du anmäld. Eventet är slutet och pga rådande pandemi blir det inga fysiska samlingar, vare sig före eller efter. Foto, video, livesändningar, rapportering på sociala media och liknande uppmuntras. Innehållet i tex livesändningar ansvarar varje enskild individ för, det är med andra ord inget som föreningen står bakom.

Frågor kring eventet hänvisas till kontakt@uturf.se