Självklart ska vi hålla traditionen vid liv ! Men i år blir det, som så mycket annat, lite annorlunda. Eventet är öppet för alla och helt kostnadsfritt !
På självaste Luciadagen, 13:e December, mellan 11.00-13.00 kör vi årets event. Spelområdet denna gång blir området mellan Lugna Gatan på Finnslätten, Österleden och Tillbergaleden.
Och vi uppmanar er till att hålla avstånd, ingen samling kommer att ske varken före eller efter eventet. Bara Turfande. Det betyder också att det inte finns någon toalett eller servering, dock finns Burger King i ett av hörnen på spelområdet.
Någon i styrelsen kommer efter tävlingen att överlämna ett litet pris till vinnare, och vi hoppas att vi får ta ett foto och lägga upp på nätet så medtävlarna kan njuta av att se vem som vann. Men denna kontakt kommer att ske en stund efter eventet, inte direkt som det brukar vara.
Eventet är, som vanligt, till fots. Inga andra färdmedel är tillåtna om du inte är beroende av exempelvis rullstol för att ta dig fram (då är det helt OK). De som kommer med bil kan parkera på Finnslätten, parkering på platser märkta med F-tillstånd är gratis att använda på helgerna. Kommer du med buss är det linje 4 som går till området. Kommer du med cykel rekommenderas du att låsa fast den bra, då det inte kommer att vara naturlig aktivitet på något basläger i år.
Behöver man en regelgenomgång finns det på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=KbKXg9WuMAM&t