Onsdagen den 4 oktober, från kl 18, samlas vi på Bianchi, som ligger i VLT huset. För alla som gärna tar en bit mat är det Bianchis ordinarie meny som gäller, den finns på http://bianchicafecycles.com/vasteras. Kolla gärna in menyn i förväg och beställ direkt när ni kommer, för alla kommer ändå inte kunna få sin mat samtidigt, så minskar vi väntetiderna. Var och en betalar för sig själv!

Anmäl er senast på måndag, via formuläret nedan, så att vi kan meddela Bianchi hur många vi blir. Oanmälda turfare kan inte garanteras vare sig mat eller sittplats bland andra turfare 🙂 Anmälan är således vare sig bindande eller ett krav men uppskattat för att få ett hum om hur många vi blir.

Crowdy tagning av zonen Aseaströmmen (Stora torget) kommer att ske 17.45. Dags för rekord?

Väl mött önskar föreningen Turf i Västmanland

ANMÄLAN!